Search

Can You Guess These Old Bollywood Movie Names If They Were in English?

Can You Guess These Old Bollywood Movie Names If They Were in English?
Can You Guess These Old Bollywood Movie names If They Were in English?

Every time I watch a movie, one thing always comes to my mind. Who decides the movie’s name? You must be wondering why I said so, well you will get to know this after reading these old Bollywood movie names in English.

Here are a few movies whose title is translated into English and the results will make you laugh out loud. They are no less than memes and you can even play a guessing game with your friends where they have to guess the real name of a movie. Let's see how many you can answer correctly. 

Funny Translation of Old Bollywood Movies, Can you Guess the Names?

1. Stealth Stealth

bollywood movie names in English

This comedy-drama of Amitabh Bachchan, Dharmendra, Jaya, and Sharmila Tagore would have been no fun if its English translation was the title.

The answer is Chupke Chupke

Also Read: Can You Guess Nicknames of These Famous Celebrities?

2. From Doom to Doom

bollywood movie names in english

Amir and Juhi’s romantic drama would get spoiled if its name was From Doom to Doom. Well, we would have still watched it because the movie was really good.

Answer- Qayamat se Qayamat Tak

3. If Allah is Kind, Donkey is Wrestler

You might get it wrong with an idiom but it’s actually a movie that was made in 1997. Kadar Khan, Shakti Kapoor, and Kulbhushan Kharbanda are the main characters in the film.

Answer- Allah Meherban To Gadha Pahelwan

4. Cheap Bride Expensive Groom

Sasti Dulhan Mahenga Dulha

It is a 1986 film starring actors like Dan Dhanoa, Chabbi Dhariwal, Aditya Pancholi, and Priya Tendulkar

Answer- Sasti Dulhan Mahenga Dulha

5. Woke up Man

jaag utha insaan

The film was directed by K Viswanath and has actors - Mithun Chakraborty, Sridevi, Sujit Kumar, Beena Banerjee, and more.

Answer- Jaag Utha Insaan

6. Won’t Let you Live

Jeene Nahi Dunga

It sounds like a movie from the South, but actually, this is a Bollywood movie starring Dharmendra and Shatrugan Sinha, directed by Rajkumar Kohli in 1984.

Answer- Jeene Nahi Dunga

Also Read: Can You Guess The Bollywood Movies With Their Hollywood Originals?

7. Burn Sin into Ashes

bollywood movie names

Puzzled? This is also a Hindi movie made in 1988 and a South movie with the same name was made in 1998- Jala Kar Rakh Kar Doonga

8. Tax

lagaan

A movie inspired by the British era could not be so good with its original meaning ‘Tax’. It is still one of the best movies of all time.

Answer- Lagaan

9. We Die on You

old bollywood movie names

Well, we have heard, falling in love; what if we die on you. Whatever! The movie starring Govinda and Urmila Matondkar was a super hit film of that era. Govinda fans still love to watch it in the loop. Are you one of them?

Answer- Hum Tum Pe Marte Hai

10. Heartman Will Take the Bride Away

Can’t mess with one of the best and longest-running movies in the film industry. Still, if filmmakers would have picked an English title- the film would be good.

Answer- Dilwale Dulhaniya le Jayenge

Also Read: Interesting Facts About Vicky Kaushal: From His Favorite Actress to Food, Things Fans Should Definitely Know

How many did you guess correctly? Hope, 10 out of 10. 

                                           

 

 

 

About author